Beleggingspandhypotheek

Op dit moment levert spaargeld nagenoeg geen rente meer op. Beleggers gaan dus steeds vaker op zoek naar alternatieven om hun spaargeld beter te laten renderen. Nu de vastgoedmarkt aantrekt gaan steeds meer mensen over tot de aankoop van beleggingspanden. Dat kan een woonruimte, kantoor-, bedrijfs- of winkelpand zijn. U koopt zo’n pand aan om het vervolgens te verhuren aan derden. U kunt uiteraard zelf bepalen of u het onroerend goed in privé of in uw personal holding aankoopt. Vanwege de huidige lage rente in combinatie met een marktconforme huuropbrengst kan er op deze wijze een aantrekkelijk rendement worden behaald.

Wist u dat u voor de aankoop van een beleggingspand ook een hypotheek kunt afsluiten? De meeste hypotheekverstrekkers zijn bereid om een groot deel van de aankoopsom voor u te financieren. U kunt zelf invloed uitoefenen op de hoogte van het tarief. Hoe meer u zelf inbrengt des te scherper het tarief. Als u een courant pand koopt op een goede locatie met een sterke huurder kan een hypotheekrente van 2% voor 5 jaar vast tot de mogelijkheden behoren. En hoe lager de hypotheekrente des te hoger uw rendement!

Wij hebben contact met de beste hypotheekverstrekkers op dit gebied. Zo zijn wij in staat om u snel van de scherpste offerte te voorzien. Benieuwd naar de mogelijkheden?  Plan een oriënterend gesprek in en ontvang:

 • Onafhankelijk advies
 • Specialist in beleggingspanden
 • Gratis eerste gesprek, inclusief rendementsberekening

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen snel contact met u op.

 

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw bericht