Ons team

Ingenius Hypotheekadvies geeft onafhankelijk en betrouwbaar financieel advies. Ingenius komt van het Latijnse woord voor vindingrijkheid en verstand. Het is onze passie om klanten te helpen in het maken van de meest verstandige keuze. Hierbij vergelijken we vrijwel alle aanbieders op de Nederlandse markt.

 

Nathan Jongejan

Nathan is vanaf 2007 werkzaam in de financiële dienstverlening. In 2016 heeft hij de stoute schoenen aangetrokken en is Ingenius Hypotheekadvies begonnen. En niet zonder succes! Het jaar daarop is Ingenius Hypotheekadvies beloond met een Independer Award voor beste kantoor in de regio Zuid-Holland-Zuid. Hier zijn we enorm trots op! In zijn vrije tijd doet Nathan leuke dingen met zijn gezin en is hij lekker aan het sporten. Een scherpe geest zit immers in een gezond lichaam. Wenst u een kritische adviseur die met u op zoek gaat naar de beste hypotheek? Nathan helpt u graag verder!

 

André de Heer

Nathan heeft in André een zeer bedreven hypotheekadviseur gevonden. André heeft zijn sporen verdiend bij de ING Bank. Na een vliegende start, waarin André mee heeft geholpen met de opbouw van het bedrijf is hij niet meer weg te denken bij Ingenius Hypotheekadvies. André heeft een goed gevoel voor humor en is onlangs de liefste opa van de wereld geworden. In zijn vrije tijd gaat hij graag met zijn vrouw mooie plekken in Nederland ontdekken. Bent u op zoek naar de juiste maatwerkhypotheek? André adviseert u graag!

 

Rianne Roede

Rianne is jarenlang hét gezicht van de Rabobank geweest op het Damplein. Zij adviseerde particuliere klanten op het gebied van Verzekeren en Consumptieve Financieringen. Rianne blinkt uit in kennis binnen haar vakgebied en klantcontact. Voor Ingenius Hypotheekadvies is zij verantwoordelijk voor de schadeverzekeringen en ondersteunt ze de adviseurs. Rianne is in haar vrije tijd veel aan het klussen in haar droomhuis en geniet ze van haar man en kinderen. Wilt u advies van een echte expert op het gebied van schadeverzekeringen? Rianne staat graag voor u klaar!

 

Marisol de los Santos

Met Marisol in het team heeft Ingenius Hypotheekadvies zich versterkt met een zeer ervaren medewerker. Marisol heeft 10 jaar werkervaring opgedaan bij de Hypotheker. Bij Ingenius ondersteunt ze de adviseurs met het administratief verwerken van de aanvragen. Ze weet precies hoe een dossier bij welke geldverstrekker aangeleverd moet worden en ze weet de snelheid in het proces te houden. In haar vrije tijd is ze een fantastische moeder voor haar dochters en ze vindt het leuk om uit gaan. Voor de administratieve afhandeling van uw hypotheek is deze bij Marisol in goede handen!