Over ons

Ingenius Hypotheekadvies geeft onafhankelijk en betrouwbaar financieel advies. Ingenius komt van het Latijnse woord voor vindingrijkheid en verstand. Het is onze passie om klanten te helpen in het maken van de meest verstandige keuze. Hierbij vergelijken we vrijwel alle aanbieders op de Nederlandse markt.

Nathan Jongejan

Nathan is vanaf 2007 werkzaam in de financiële dienstverlening. In 2016 heeft hij de stoute schoenen aangetrokken en is Ingenius Hypotheekadvies begonnen. En niet zonder succes! Het jaar daarop is Ingenius Hypotheekadvies beloond met een Independer Award voor beste kantoor in de regio Zuid-Holland-Zuid. Hier zijn we enorm trots op! In zijn vrije tijd doet Nathan leuke dingen met zijn gezin en is hij lekker aan het sporten. Een scherpe geest zit immers in een gezond lichaam. Wenst u een kritische adviseur die met u op zoek gaat naar de beste hypotheek? Nathan helpt u graag verder!

André de Heer

Nathan heeft in André een zeer bedreven hypotheekadviseur gevonden. André heeft zijn sporen verdiend bij de ING Bank. Na een vliegende start, waarin André mee heeft geholpen met de opbouw van het bedrijf is hij niet meer weg te denken bij Ingenius Hypotheekadvies. André heeft een goed gevoel voor humor en is onlangs de liefste opa van de wereld geworden. In zijn vrije tijd gaat hij graag met zijn vrouw mooie plekken in Nederland ontdekken. Bent u op zoek naar de juiste maatwerkhypotheek? André adviseert u graag!

Marisol de los Santos

Met Marisol in het team heeft Ingenius Hypotheekadvies zich versterkt met een zeer ervaren medewerker. Marisol heeft 10 jaar werkervaring opgedaan bij de Hypotheker. Bij Ingenius ondersteunt ze de adviseurs met het administratief verwerken van de aanvragen. Ze weet precies hoe een dossier bij welke geldverstrekker aangeleverd moet worden en ze weet de snelheid in het proces te houden. In haar vrije tijd is ze een fantastische moeder voor haar dochters en ze vindt het leuk om uit gaan. Voor de administratieve afhandeling van uw hypotheek is deze bij Marisol in goede handen!

Debora Hoogendoorn

Debora is de nieuwste aanwinst voor Ingenius Hypotheekadvies. Na haar HBO opleiding Economie succesvol te hebben afgerond is ze aan de slag gegaan in de financiële dienstverlening. Bij Ingenius Hypotheekadvies gaat ze klanten voorzien van hypotheek- en verzekeringsadvies. In haar vrije tijd doet ze graag leuke dingen met haar vrienden en familie. Zo vindt ze het leuk om op haar neefjes en nichtjes te passen, te koken en uit eten te gaan. Bent u op zoek naar een integer en correct advies? Dan staat Debora graag voor u klaar.

Frank Rosenbrand

Frank is bezig met de afronding van zijn master. Hij ondersteunt ons op het gebied van marketing en als het nodig is zit hij bij de receptie om klanten welkom te heten op kantoor en plant hij afspraken in de agenda. In zijn vrije tijd is hij een fervent voetballer en doet hij graag leuke dingen met zijn vriendin. Als u een keer op kantoor komt dan heet Frank u van harte welkom.