< terug naar alle diensten

Beleggingspand

Op dit moment levert spaargeld weinig rente meer op. Beleggers gaan dus steeds vaker op zoek naar alternatieven om hun spaargeld beter te laten renderen. Niet alleen beleggers, ook ouders die een woning kopen en dan verhuren aan hun kinderen. Vastgoed wordt op lange termijn meer waard, wellicht kan dit interessant zijn voor jou.

Je kan uiteraard zelf bepalen of je het onroerend goed in privé of in jouw personal holding aankoopt. Vanwege de rente die historisch gezien nog steeds laag is en de huuropbrengst kan er een aantrekkelijk rendement worden behaald.

Wist je dat je voor de aankoop van een tweede woning of een beleggingspand ook een hypotheek kunt afsluiten? De meeste hypotheekverstrekkers zijn bereid om een groot deel van de aankoopsom voor je te financieren. Je kan zelf invloed uitoefenen op de hoogte van het tarief. Hoe meer je zelf inbrengt des te scherper het tarief. Als je een courant pand koopt op een goede locatie met een sterke huurder kan een scherpere hypotheekrente geboden worden. En hoe lager de hypotheekrente des te hoger uw rendement!

Wij hebben contact met de beste hypotheekverstrekkers op dit gebied. Zo zijn wij in staat om je snel van de scherpste offerte te voorzien. Benieuwd naar de mogelijkheden?  Plan een oriënterend gesprek in met onze specialist in beleggingspanden.