Het team

Nathan JongejanGediplomeerd hypotheekadviseur
Nathan is vanaf 2007 werkzaam in de financiële dienstverlening. In 2016 heeft hij de stoute schoenen aangetrokken en is Ingenius Hypotheekadvies begonnen. En niet zonder succes! Het jaar daarop is Ingenius Hypotheekadvies beloond met een Independer Award voor beste kantoor in de regio Zuid-Holland-Zuid. Hier zijn we enorm trots op! In zijn vrije tijd doet Nathan leuke dingen met zijn gezin en is hij lekker aan het sporten. Een scherpe geest zit immers in een gezond lichaam. Wenst u een kritische adviseur die met u op zoek gaat naar de beste hypotheek? Nathan helpt u graag verder!

André de HeerGediplomeerd hypotheekadviseur
Nathan heeft in André een zeer bedreven hypotheekadviseur gevonden. André heeft zijn sporen verdiend bij de ING Bank. Na een vliegende start, waarin André mee heeft geholpen met de opbouw van het bedrijf is hij niet meer weg te denken bij Ingenius Hypotheekadvies. André heeft een goed gevoel voor humor en is onlangs de liefste opa van de wereld geworden. In zijn vrije tijd gaat hij graag met zijn vrouw mooie plekken in Nederland ontdekken. Bent u op zoek naar de juiste maatwerkhypotheek? André adviseert u graag!

Marisol de los Santos Gediplomeerd schadeadviseur
Met Marisol in het team heeft Ingenius Hypotheekadvies zich versterkt met een zeer ervaren medewerker. Marisol heeft 10 jaar werkervaring opgedaan bij de Hypotheker. Bij Ingenius ondersteunt ze de adviseurs met het administratief verwerken van de aanvragen. Ze weet precies hoe een dossier bij welke geldverstrekker aangeleverd moet worden en ze weet de snelheid in het proces te houden. In haar vrije tijd is ze een fantastische moeder voor haar dochters en ze vindt het leuk om uit gaan. Voor de administratieve afhandeling van uw hypotheek is deze bij Marisol in goede handen!


Jon BesselingGediplomeerd hypotheekadviseur
Na zijn opleiding accountancy heeft Jon besloten om hypotheekadviseur te worden. Dan is hij bij Ingenius Hypotheekadvies aan het juiste adres. Jon wordt weleens vergeleken met Arie Boomsma; sociaal vaardig en gespierd. Alleen weet Jon veel meer van hypotheken. Zoekt u iemand die sterk is met cijfers, Jon helpt u graag.

Lennart de JongGediplomeerd hypotheekadviseur
Lennart is de best geklede man van ons kantoor en hij heeft veel kennis van uiteenlopende onderwerpen. Na een aantal jaren voor de klas gestaan te hebben als docent geschiedenis werd het tijd om zijn andere talent verder te ontwikkelen: hypotheekadviseur. Inmiddels heeft hij flinke ervaring opgedaan en weet hij als geen andere hoe hypotheken in elkaar steken. Wilt u als klant prettig geholpen door een kundig en kritisch adviseur dan staat Lennart voor u klaar.

Johan van LingenGediplomeerd hypotheekadviseur
Onder de 40 jaar maar wel met 15 jaar werkervaring als hypotheekadviseur. Johan is een perfecte speler in ons team. Veel kennis van zaken maar vooral eerlijk en iemand die met plezier op zoek gaat naar het beste advies. In zijn vrije tijd is hij een fanatieke voetballer, verder houdt Johan van muziek maar het meeste van uitgaan met zijn gezin. Bent u op zoek naar een frisse hypotheekadviseur die het totale financiële plaatje goed kan overzien? Maakt dan eens kennis met Johan!