Het team

Nathan JongejanGediplomeerd hypotheekadviseur
Nathan is vanaf 2007 werkzaam in de financiële dienstverlening. In 2016 heeft hij de stoute schoenen aangetrokken en is Ingenius Hypotheekadvies begonnen. En niet zonder succes! Het jaar daarop is Ingenius Hypotheekadvies beloond met een Independer Award voor beste kantoor in de regio Zuid-Holland-Zuid. Hier zijn we enorm trots op! In zijn vrije tijd doet Nathan leuke dingen met zijn gezin en is hij lekker aan het sporten. Een scherpe geest zit immers in een gezond lichaam. Wens je een kritische adviseur die met jou op zoek gaat naar de beste hypotheek? Nathan helpt je graag verder!

Marisol de los Santos Gediplomeerd schadeadviseur
Met Marisol in het team heeft Ingenius Hypotheekadvies zich versterkt met een zeer ervaren medewerker. Marisol heeft 10 jaar werkervaring opgedaan bij de Hypotheker. Bij Ingenius ondersteunt ze de adviseurs met het administratief verwerken van de aanvragen. Ze weet precies hoe een dossier bij welke geldverstrekker aangeleverd moet worden en ze weet de snelheid in het proces te houden. In haar vrije tijd is ze een fantastische moeder voor haar dochters en ze vindt het leuk om uit gaan. Voor de administratieve afhandeling van jouw hypotheek is deze bij Marisol in goede handen!


Debora Hoogendoorn – Gediplomeerd hypotheekadviseur
Debora is de nieuwste aanwinst voor Ingenius Hypotheekadvies. Na haar HBO opleiding Economie succesvol te hebben afgerond is ze aan de slag gegaan in de financiële dienstverlening. Bij Ingenius Hypotheekadvies gaat ze klanten voorzien van hypotheek- en verzekeringsadvies. In haar vrije tijd doet ze graag leuke dingen met haar vrienden en familie. Zo vindt ze het leuk te koken en uit eten te gaan. Ben je op zoek naar een integer en correct advies? Dan staat Debora graag voor je klaar.

Jon BesselingGediplomeerd hypotheekadviseur
Na zijn opleiding accountancy heeft Jon besloten om hypotheekadviseur te worden. Dan is hij bij Ingenius Hypotheekadvies aan het juiste adres. Jon wordt weleens vergeleken met Arie Boomsma; sociaal vaardig en gespierd. Alleen weet Jon veel meer van hypotheken. Zoek je iemand die sterk is met cijfers, Jon helpt je graag.

Johan van LingenGediplomeerd hypotheekadviseur
Onder de 40 jaar maar wel met 15 jaar werkervaring als hypotheekadviseur. Johan is een perfecte speler in ons team. Veel kennis van zaken maar vooral eerlijk en iemand die met plezier op zoek gaat naar het beste advies. In zijn vrije tijd is hij een fanatieke voetballer, verder houdt Johan van muziek maar het meeste van uitgaan met zijn gezin. Ben je op zoek naar een frisse hypotheekadviseur die het totale financiële plaatje goed kan overzien? Maak dan eens kennis met Johan!