< terug naar alle diensten

Verzekeren

Naast een overlijdensrisicoverzekering en woonlastenbeschermer adviseren we ook in schadeverzekeringen. Denk hierbij aan de opstal-, inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook de rechtsbijstand-, reis-, auto-, scooter- of caravanverzekering vallen hieronder.

We vergelijken 17 verzekeringsmaatschappijen op tarief en voorwaarden en het is zelfs mogelijk om een alles-in-1 voordeelpakket af te sluiten. Hierbij staan er verschillende verzekeraars op de polis, maar heb je wel 1 polis, 1 aanspreekpunt en de ‘stapelkorting’.

Of je nu een groene verzekeraar wenst of een kleinschalige verzekeraar met de hoogste klanttevredenheid en 14x verkozen tot beste schadeverzekeraar van Nederland. Of een aanbieder die per verzekeringmaatschappij de beste deal voor je zoekt, wij kunnen altijd een passend advies geven.

Waarom via ons verzekeren?
Online zijn er veel vergelijkingssites, deze zijn makkelijk in gebruik en geven een goed overzicht. Toch raden wij u aan om je vrijblijvend te laten adviseren. Op die manier krijg je een advies op maat en een product wat bij jouw situatie past. Het is al eens gebeurd dat er een huis is afgebrand en de verzekering niet de hele herbouwwaarde uitkeerde omdat het verzekerde bedrag lager was.

Voor een losse overlijdensrisicoverzekering brengen wij €100,- in rekening. Vaak kunnen twee verzekerden op één polis gezet worden. Het tarief voor een woonlastenbeschermer, in geval van arbeidsongeschiktheid en/of werkeloosheid, is het tarief eenmalig €150,-. Voor schadeverzekeringen worden geen eenmalige kosten in rekening gebracht.

  • Nathan Jongejan - Gediplomeerd hypotheekadviseur