Ervaringen

Olaf | Hypotheek 12-11-2022

Fantastisch goed geholpen bij Ingenius door Lennart de Jong! Ondanks een erg lange zoektocht naar een goede woning was hij altijd enthousiast beschikbaar, vaak ook buiten kantoortijden en laagdrempelig en razendsnel via Whatsapp. Fijn en professioneel contact, actief meegedacht om obstakels te overbruggen (met succes!). Flexibel in digitaal / beeldbellen of in persoon. Altijd duidelijke voortgang via het internet portaal, duidelijk wat de volgende stap was en wanneer ik iets moest doen. Goede all-in prijs, zeker vergeleken met andere aanbieders en hun beperkte pakketten. Ook veel adviezen, tips en tricks gekregen die eigenlijk voorbij gaan aan het takenpakket van een hypotheekadviseur (bijv. rond woningwaardes). Al met al dus ontzettend blij geweest met mijn keuze. Bedankt, ik kom zeker ooit terug!!

Bo Beljaars | Google 23-11-2022

Voor de aankoop van mijn eerste woning kwam ik terecht bij Ingenius. Ik had geen idee wat ik kon verwachten, maar ben ontzettend goed begeleid door André. Hij heeft alles duidelijk uitgelegd en mij heel goed geadviseerd. Fijn persoonlijk contact en ze zijn altijd bereikbaar voor vragen. Ik zou ze zeker aanraden!

Lisa | Google 12-11-2022

Bij de aankoop van mijn eerste woning in contact gekomen met Nathan van Ingenius Hypotheekadvies. Laagdrempelig contact en heel veel geduld (herhaaldelijk het zelfde uitleggen en meerdere tussentijdse berekeningen) zorgde ervoor dat ik nu met mijn tweede woning ook mijn hypotheek via Ingenius na volle tevredenheid heb afgesloten.

Martijn Hussman | Google 05-11-2022

Super goed geholpen door Johan en Marisol bij het afsluiten van onze hypotheek. De bereikbaarheid en deskundigheid en maakt Ingenius Hypotheekadvies een partij die ik van harte kan aanbevelen. In het gehele traject zijn we goed geholpen. Dankjewel Johan en Marisol!

Clemens Lohan | Hypotheek 12-11-2022

Nathan heeft ons professioneel en ontspannen begeleid vanaf oriëntatie, advies bij aankoop tot en met het afsluiten van de hypotheek en alles wat daar voor nodig is. Op meerdere vlakken een complexe casus maar daar had hij geen enkele moeite mee. Top!

Marco van Wijk | Google 23-11-2022

Ingenius een dikke 10 voor jullie en een aanrader voor iedereen! Alles ging snel en soepel en werd duidelijk uitgelegd. Wij zijn heel blij met de handelwijze van Ingenius Hypotheekadvies. De uitleg was duidelijk en met de online portal was het uploaden van alle benodigde documentatie gemakkelijk en netjes in stappen aangegeven. Bedankt voor jullie advies en service!

Kimberley Hijmering | Google 27-05-2022

Ik heb met Ingenius' advies mijn eerste huis aangeschaft, het was een hele fijne samenwerking met de adviseur Lennart de Jong en het scheelde voor mij een heleboel stress. Er word goed naar je geluisterd en ik kreeg snel duidelijk antwoord op al mijn vragen. Ze weten wat ze doen en zoeken goed uit wat de mogelijkheden zijn Ik raad Ingenius hypotheekadvies zeker aan

Stefan Onwijn | Google 07-06-2019

Zeer tevreden over de diensten en service van Ingenius. Met onze eerste hypotheek en met onze verbouwing zijn wij enorm goed geholpen. Wij kunnen dit bureau een ieder aanraden en zullen in de toekomst zeker weer in zee gaan met Ingenius Hypotheekadvies.