Deskundig, duidelijk en voordelig

IMG_0178

Ingenius Hypotheekadvies geeft u onafhankelijk en betrouwbaar financieel advies. Ingenius komt van Latijnse woord voor vindingrijkheid en verstand. Het is onze passie om klanten te helpen in het maken van de meest verstandige keuze. Hierbij vergelijken we alle aanbieders op de Nederlandse markt.

Een Erkend Financieel Adviseur (oude titel: Erkend Hypotheek Adviseur) zal u in het gehele traject begeleiden. Na een inventarisatie van uw situatie en wensen maken we in begrijpelijke taal de beste mogelijkheden inzichtelijk voor u. Hierbij wordt naar meer gekeken dan alleen de voorwaarden en de laagste rente, zodat u de zekerheid heeft dat alles goed geregeld wordt.

Het adviseren en realiseren van uw hypotheek bieden we aan voor een voordelig tarief, waarmee Ingenius Hypotheekadvies. tot de voordeligste onafhankelijke advieskantoren behoort. Wij adviseren u graag op het moment dat het u uitkomt. U bent van harte welkom bij één van onze vestigingen of de adviseur komt bij u thuis, waarbij het eerste gesprek natuurlijk gratis en vrijblijvend is.